Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Rwanda

Proprietate de vânzare în Rwanda

Rwanda este o țară din Africa de Est, fără zone închise la mare. Se învecinează spre vest cu Republica Democratică Congo, la nord cu Uganda, spre est cu Tanzania și spre sud cu Burundi. Capitala sa este Kigali.

În ultimii doi ani, piața imobiliară din Rwanda a înregistrat o creștere exponențială și este o veste bună pentru cei care doresc să investească în proprietăți de vânzare în Rwanda. În capitală este foarte ușor să găsiți noi proprietăți rezidențiale și comerciale în construcție.

Cu toate acestea, odată cu dezvoltarea proprietății există și multe case goale și spații comerciale de toate dimensiunile, ceea ce conduce la o anumită îngrijorare atât pentru investitorii locali, cât și pentru cei străini.

 

Istoria sa dificilă a dus țara într-o situație tragică care a permis, mai ales în sectorul imobiliar, să înceapă de la zero și să ofere o gamă largă de proprietăți de vânzare în Rwanda.

Țara oferă astăzi securitate, frumusețe, stabilitate și progres. Dacă sistemul de sănătate ar fi îmbunătățit semnificativ, pensia din Rwanda ar deveni o industrie milionară.

Dezvoltarea în creștere a pieței imobiliare și creșterea numărului de proprietăți vândute în Rwanda se datorează în principal creșterii clasei de mijloc din Rwanda.

Acești factori reprezintă o adevărată oportunitate pentru a se asigura că sectorul imobiliar nu va eșua sau nu va dezvolta o criză pe termen lung.

Imobiliar este un sector cheie și un potențial motor al creșterii economice viitoare.

Cererea de bunuri imobiliare, în special pentru locuințe la prețuri accesibile, este în creștere. Acest lucru se datorează creșterii populației și unei clase de mijloc în creștere și în creștere.

Rwanda are, de asemenea, șase orașe secundare care au fost alese de guvern pentru a se dezvolta și a crește acolo unde există proprietăți interesante de vânzare: Ruizizi, Rubavu, Musanze, Huye, Muhanga, Nyagatare. Aceste orașe prezintă oportunități uriașe de proprietate pentru vânzare în Rwanda.

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Cod. 40620

DE VÂNZARE Casă terasată, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, KN249

129,956.69RON
DE VÂNZARE
Casă terasată

510 m²
Muntele Kigali / Nyamirambo / Civugiza / KN249 Dimensiunea curții / casei: 510/120 mp 4 dormitoare Grădină cu copaci Parcare pentru 2 autoturisme ...
Cod. 33644

DE VÂNZARE Teren construibil, Rwanda, Kigali City, Rwamagana, Rwamagana

1,744,169.63RON
DE VÂNZARE
Teren construibil

20000 m²
Pășunea de 2 hectare este situată pe malul muhazi din provincia Rwanda din districtul Rwamagana, la doar 39 kilometri de aeroportul Kigali Internatina...
Cod. 33642

DE VÂNZARE Casă, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, Gacuriro

3,450,005.86RON
DE VÂNZARE
Casă

1400 m²
Casa are 7 dormitoare, 5 bai, 2 livinguri, sufragerie, o bucatarie moderna si un spatiu de parcare pentru 6 masini. Este situat in zona rezidentiala p...
Cod. 29470

DE VÂNZARE Casă, Rwanda, Kigali City, Kigali Free, KG 684 St

711,051.00RON
DE VÂNZARE
Casă

506 m²
SPATIOS, LUMINOS, COMPLETA Renovată în cartierul râvnit de Kacyiru, cu vedere deosebita pe centrul Kigali. Living mare și sala de mese. Bucatarie n...
Cod. 7629

DE VÂNZARE Altele (rezidenţiale), Rwanda, Kigali City, Kigali Free, Nyandungu-Kicukiro

4,072,923.59RON
DE VÂNZARE
Altele (rezidenţiale)

30000 m²
Sub Casa de construcţie gemene prezentate în imagini ataşate. Situat la Kigali, Zona Liberă Potrivit. Teren pentru depozite, birouri, hotel etc Oportu...
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB